Constructie

Constructiebedrijf van Vugt is gespecialiseerd in constructiewerk. We produceren en bewerken metalen constructies op wens van de klant. 

Constructie als belangrijk onderdeel van onze dienstverlening

Constructiewerk zit in het DNA van ons bedrijf. 

We zijn gespecialiseerd in het produceren van constructies, onderdelen en halffabrikaten in diverse metalen. Kortom, constructiewerk is een bedrijfsonderdeel waar we bij Constructiebedrijf Van Vugt al decenia lang in thuis zijn!

Lassen

Bij Constructiebedrijf Van Vugt maken we gebruik van diverse lastechnieken, zoals; MIG/MAG lassen, TIG lassen en (in mindere mate) elektrode lassen. Afhankelijk van het type materiaal of constructie, kiezen we voor de meest geschikte lastechniek passend bij de situatie.

We werken veelal vanuit onze constructiewerkplaats, maar indien noodzakelijk zijn we ook in staat om op locatie bij klanten werkzaamheden uit te voeren. Sommige machines of constructies (bijvoorbeeld aan boord van een schip) kunnen niet eenvoudig naar ons toe komen.

Onze constructiebankwerkers zijn allen ervaren lassers en beschikken over jarenlange kennis en ervaring met de diverse lastechnieken.

Machinebouw

Voor diverse opdrachtgevers produceren we machineonderdelen en componenten, maar ook volledige maatwerk machines/constructies.

In bepaalde gevallen is het volledig uitgewerkt en voorbereid, waarbij we op basis van een CAD/CAM tekening de machine of constructie bouwen. In andere gevallen zijn we ook betrokken bij de ontwerp- en engineeringsfase, wat aan de basis ligt voor de constructiewerkzaamheden.

We denken in elke situatie proactief mee over de beste constructiewijze en zijn telkens op zoek naar de beste oplossingen en verbeteringen.

Impressie

Adres

Dokweg 2
4511 PW Breskens

Neem contact op

(+31) 117 381 426

Email Us

contact@divi.com
potterystudio@divi.com