Verspaning

Constructiebedrijf van Vugt is gespecialiseerd in verschillende vormen van verspaning, waaronder draaien en frezen.

“U vraagt, wij draaien”

Verspaning is een verzamelnaam voor het bewerken van metaal waarbij spanen van het oorspronkelijke product worden verwijderd. Dat kan met een machine (draaibank of freesbank) ofwel met de hand gedaan worden.

Verspaning is een speciale en complexe manier van materiaalbewerking, waar we bij Constructiebedrijf Van Vugt al decenia lang in thuis zijn!

Frezen

Frezen is een manier van verspaning waarbij materiaal verwijderd wordt door middel van een frees, een roterend gereedschap dat afhankelijk van de uitvoering zowel in radiale als axiale richting kan snijden.

Bij Constructiebedrijf Van Vugt maken we gebruik van moderne technologie op het gebied van frezen en metaalbewerking, door te werken met een CNC-freesbank van fabrikant Victor Taichung; VCenter P136.

Daarnaast beschikken we over een reeks aan conventionele freesbanken, waarmee we ook manueel verspaningswerkzaamheden kunnen verrichten.

Draaien

Draaien is een verspaningstechniekĀ waarbij het product rond draait en daarmee de snijbeweging uitvoert. De beweging in langsrichting en dwarsrichting wordt uitgevoerd door de beitel die als gereedschap op de draaibank wordt toegepast.

Bij Constructiebedrijf Van Vugt maken we gebruik van moderne technologie op het gebied van draaien en metaalbewerking, door te werken met een CNC-draaibank van fabrikant Victor Taichung; de Vturn-A26Y.

Daarnaast beschikken we over een aantal conventionele draaibanken, waarmee we ook manueel verspaningswerkzaamheden kunnen verrichten.

Impressie

Adres

Dokweg 2
4511 PW Breskens

Neem contact op

mail@vanvugt.nl
(+31) 117 381 426

Certificering

ISO-9001